Tarjoan sinulle luontaishoitoja eli erilaisia täydentäviä hoitoja. Luontaishoidoista voidaan puhua myös vaihtoehtohoitoina, mutta minulle oikea termi on täydentävät hoidot. Mielestäni julkinen terveydenhuolto ja luontaishoidot täydentävät toisiaan. Molempien tarkoituksena on auttaa.

Luontaishoidot ovat ihanasti rentouttavia ja lempeitä hoitoja, jotka voivat helpottaa fyysisiä ja psyykkisiä oireita. Kehon oire on pyyntö muutokseen, kehon pyrkiessä tasapainoon.

Luontaishoidoilla voi huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja ylläpitää terveyttään. Luontaishoitoihin voi tulla kun haluaa nauttia kiireettömästä hetkestä, antaa aikaa itselleen, mikä on tärkeää jokaiselle tässä hetkessä ja tulevaisuudessa.

Koen että luontaishoidot ovat minun tapani auttaa ihmisiä. Näitä hoitoja voi sanoa myös kosketushoidoiksi. On tutkittu, että kosketus vapauttaa kehosta oksitosiinihormonia, joka vähentää stressiä, lievittää kipuja ja rauhoittaa. Kun hoidettaessa kehoa kosketetaan pehmeästi, hoito auttaa syvempiin kerroksiin.